تولید انواع دوغ پاستوریزه

در پروسه تولید دوغ پاستوریزه استفاده از مواد نگه دارنده تخلف می باشد.
دوغ فرآورده ای از شیر است که از مخلوط کردن ماست و آب با درصد های مختلف و اضافه کردن نمک و سایر اسانس های مختلف مانند نعناع و گلبرگ های خشک و خردشده گل محمدی برای طعم دار کردن آن بهره برده می شود.
پروسه تولید دوغ پاستوریزه در کارخانه های مختلف به همین شکل است اما بدون دخالت دست و با به کارگیری مواد اولیه تازه و مرغوب و ماشین آلات تولید استاندارد و سایر نکات بهداشتی می باشد.
در تولید دوغ پاستوریزه باید از مواد نگه دارنده استفاده نگردد زیرا تخلف محسوب می شود و بر طعم دوغ تاثیر بسیاری می گذارد. اگر این فرآورده لبنی تحت شرایط بهداشتی و مطبق با اصول استاندارد تهیه مواد غذایی تولید شود می تواند به عنوان یک نوشیدنی گوارا در بازار مصرف مطرح گردد.
منبع: فروشگاه لبنیات ایران