پخش دوغ پرچرب درجه یک

دوغ پرچرب در انواع درجه یک و معمولی تولید شده و در بسته بندی های مناسبی به فروش می رسد. این نوع دوغ بطور گسترده ای در سطح کشور پخش می گردد.
آب مایعی بسیار ضروری برای بدن بوده و با توجه به اینکه 90% بدن را آب تشکیل می دهد و افراد برای تامین آب مورد نیاز بدن خود انواع نوشیدنی ها را مصرف می کنند و تا حجم آب مورد نیاز ود را تامین نمایند. در زمان صرف غذا بیشتر افراد به مصرف نوشیدنی های مختلف تمایل زیادی نشان می دهند و در این میان دوغ بیشترین مصرف را در بین انواع نوشیدنی ها دارد. دوغ های تولید شده در کشور در انواع پر چرب، کم چرب، طعم دار، گازدار و بدون گاز بوده و هر کدام طرفداران خاص خود را دارد و در این میان دوغ های سنتی بسیار با کیفیت بوده و بیشترین مصرف را در بین دوغ ها دارند. دوغ پرچرب برای مصرف افرادی که دارای بیماری های قلبی مضرر بوده و مصرف دوغ های کم چرب به آن ها توصیه می گردد. کارخانه های تولید کننده دوغ در ایران در سطح کشور پراکنده بوده و انواع دوغ را در بسته بندی های بسیار بهداشتی تولید و در تمام شهرها پخش کرده اند. ایرانی ها از دیرباز سر سفره خود انواع نوشیدنی ها را مصرف کرده اند و دوغ نیز از گذشته های بسیار دور مورد مصرف افراد بوده و در فصل تابستان بیشترین مصرف را دارد. از شیر حیواناتی همچون گاو، گوسفند، شتر، بز و… انواع محصولات لبنی بدست می آیند که دوغ نیز یکی از آن موارد می باشد و با توجه به داشتن میکروارگانیسم های مفید از فعالیت عوامل بیماری زا در آن مانع می گردد.
منبع: فروشگاه لبنیات ایران